伊莉討論區

標題: NaNa想睇36D全孝盛洗白白 鄭恩地曬背肌 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-3-10 12:04 AM     標題: NaNa想睇36D全孝盛洗白白 鄭恩地曬背肌

韓國女團Secret嘅隊長全孝盛擁有36D驕人身材,被封為「童顏巨乳」,近日佢就同一眾女藝人參加綜藝節目《真的漢子》,當中女團After School嘅成員兼被封為世界第一美女嘅NaNa都有份參加,日前NaNa錄影MBC《廣播明星》時就大爆料,話自己錄影《真的漢子》時未能實現目標,主持人尹鐘信就問佢:「你想說忙住沖涼時冇睇到全孝盛嘅身材那件事嗎?」NaNa直認話:「非常想睇,但集中沖涼,都冇時間睇身材。」

另外,女團A Pink嘅成員鄭恩地就通過個人Instagram上載自己做運動嘅片段,又留言:「運動中,好餓,pull up,背部運動,氣勢大增。」,只見鄭恩地展示佢背部結實嘅肌肉,網民都大讚佢身材弗爆,又留言:「唔好太用力受傷啊」、「背部肌肉真漂亮啊」。
此外,韓國選秀節目《PRODUCE 101》喺韓國好受歡迎,所以節目組都有意添食,計劃於明年推出男版《PRODUCE 101》,到時就會有逾百少男力爭做男團成員。

心得:原來女子的好身材,不但男生想看,女生也想看。

[attach]113375817[/attach][attach]113375823[/attach][attach]113375824[/attach][attach]113375818[/attach][attach]113375819[/attach][attach]113375820[/attach][attach]113375821[/attach][attach]113375822[/attach]

作者: oscar13    時間: 2016-3-10 12:43 AM

這麼有料當然很吸引大家注意阿
不看怎麼行勒
真的太誘人了

作者: a22058126    時間: 2016-3-10 01:09 AM

身材真是好啊又長的漂亮啊
作者: yuri19800316    時間: 2016-3-10 03:13 AM

作者: zogol    時間: 2016-3-10 07:59 AM

很不錯的身材,要維持身材也是要付出的。
作者: a5720104    時間: 2016-3-10 09:26 AM

看鄭恩這樣運動
還真是不免有些擔心
祝福她可千萬別傷到肌肉
作者: dick0211    時間: 2016-3-10 11:47 AM

身材真是好啊又長的漂亮要關注一下他的後續
作者: y5022820    時間: 2016-3-11 05:28 PM

好棒的胸型,身材好~笑容甜美~~
根本是我的菜 XD
作者: jwph003    時間: 2016-3-11 05:38 PM

真是有容乃大,真的是太棒了得正妹
作者: barista1124    時間: 2016-3-16 09:38 PM

身材真是沒話說呢!!!   想到有天一定會嫁人就覺得很殘忍....
作者: iisguagua    時間: 2016-3-17 04:18 PM

女生也是會關注互相的身材的...
作者: a2a2ar    時間: 2016-3-18 10:42 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://21.eyny.com/) Powered by Discuz!